Najtańsza apteka

Wszystko o zdrowiu, zdrowych nawykach, lekarzach. Chcesz porozmawiać o swoich dolegliwościach? Zapraszamy.
Agata

Najtańsza apteka

Post autor: Agata »

Gdzie kupujecie leki i suplementy, zeby nie przepłacać? Jaka apteka jest Waszym zdaniem najtańsza i najlepiej zaopatrzona? Czy doz jest ok? W sumie to mam pod nosem, może wcale nie opłaca mi się szukać gdzieś dalej.
lusita

Re: Najtańsza apteka

Post autor: lusita »

z moich obserwacji wynika, że doz wypada dosyć tanio, ja tam od lat kupuję i nie mogę narzekać na podwyżki, zawsze wszystko można kupić w przystępnej cenie
Lila

Post autor: Lila »

Ja też kupuję w doz, a już naprawdę często porównuję ceny w aptekach i zawsze kończy się na zakupach w doz. Jak dla mnie to najtańsza apteka jest i zaopatrzenie też mają dobre.
Witka

Post autor: Witka »

No ja podpisuję się pod waszymi wpisami, bo też sprawdzałam ceny w aptekach i faktycznie doz jest najtańszą. jestem zadowolona z cen, jakie u nich płacę za swoje leki.
Agata

Post autor: Agata »

No to dobrze wiedzieć, że mają w dozie najlepsze ceny. Tak tez mi się wydawało, że nie było u nich od dawna żadnych większych podwyżek. Jednak to najlepsza apteka :)
kabareciara

Post autor: kabareciara »

Mam problem z zatokami już od wielu lat, jest to związane z problemem zapalnym żołądka, ale pomyślałam, że mogę sobie pomóc, lecząc odpowiednio chociażby nos. I tak sprawdzam wiele opcji i zastanawiam się, jaka jest różnica, jeśli porównam roztwór izotoniczny a hipertoniczny do nosa . Macie pomysły?
scotka

Post autor: scotka »

czy ktoś z was robił ostatnio takie porównanie aptek?? Jakie teraz są najtańsze opcje? Gdzie wy robicie zakupy apteczne, szukam czegoś z przystępnymi cenami
Miro

Post autor: Miro »

Mam zaufanie do DOZ, bo nie raz przekonałam się, że nie przepłacam tam za podstawowe leki czy suplementy. Wystarczy sobie porównać kilka aptek, od razu widać, że tam mają najtaniej.
ODPOWIEDZ