jaka chlorella najlepsza?

Wszystko o zdrowiu, zdrowych nawykach, lekarzach. Chcesz porozmawiać o swoich dolegliwościach? Zapraszamy.
Awatar użytkownika
Karolina1971

jaka chlorella najlepsza?

Post autor: Karolina1971 »

Hej kochani, potrzebuję pomocy w wyborze najlepszej chlorelli. Wiem, że temat może wydawać się skomplikowany, ale jestem przekonana, że razem uda nam się znaleźć idealne rozwiązanie. Przede wszystkim, chciałabym podkreślić, że zależy mi na produkcie naturalnym i bezpiecznym dla mojego organizmu. W moich poszukiwaniach natknęłam się na chlorellę Green Ways. Znacie? Polecacie? Zdaje się, że ten produkt spełni moje wymagania, jak sądzicie? :P
nat112

Re: jaka chlorella najlepsza?

Post autor: nat112 »

Chciałabym podzielić się swoją historią na temat chlorelli, bo miałam podobne pytanie jeszcze jakiś czas temu. Zaczęłam interesować się zdrową żywnością i suplementami, gdy postanowiłam zadbać o swoje zdrowie i samopoczucie. Słyszałam wiele dobrego o chlorelli, ale nie wiedziałam, która będzie najlepsza.

Po wielu poszukiwaniach trafiłam na sklep ze zdrową żywnością , który ma w swojej ofercie różne rodzaje chlorelli. Zdecydowałam się wypróbować ich chlorellę z certyfikatem organiczności i to był strzał w dziesiątkę! Już po kilku tygodniach zauważyłam poprawę w poziomie energii, lepsze trawienie i ogólne samopoczucie.

Chlorella od Natvita jest naprawdę wysokiej jakości, a co najważniejsze – jest w 100% naturalna i bez żadnych dodatków chemicznych.
ODPOWIEDZ