usługi remontowe
Chcesz zlecić komuś projekt? Poszukujesz opinii o konkretnym wykonawcy? Poszukaj rad wśród użytkowników.
- Bibiana1986
usługi remontowe
Post autor: Bibiana1986 »
Jak długo może potrwać generalny remont trzypokojowego mieszkania? Czy takie usługi remontowe zawsze trwają tak długo? I jak myślicie, ile trzeba poczekać na dobrą ekipę, która zajęłaby się remontem kompleksowo? Jeśli macie doświadczenia w tym zakresie, powiedzcie mi jak najlepiej przygotować się do takiego remontu? Czy lepiej popakować wszystko w worki foliowe czy lepiej zostawić tak jak jest?
Re: usługi remontowe
Post autor: olkaa »
Wiecie.... W sumie niektóre rzeczy samodzielnie jesteście w stanie wykonać przeprowadzić. Grunt to jednak wybrać dobre materiały, które wykorzystacie do pracy. Chociażby ja teraz zastanawiam się nad tym jaki lakier do drewna najlepiej byłoby kupić, ponieważ mam kilka elementów drewnianych do odświeżenia. Co mi polecicie?
Post autor: zgliszczaa »
Jeśli mam być szczera, to nie za bardzo wiem, jak wygląda instrukcja montażu sufitu podwieszanego , a w tym względzie mam zamiar działać sensownie. I dlatego właśnie szukam czegoś takiego . Niech to będzie dla nas idealne i dobre.
Post autor: loreen »
No dobrze, a jeśli Wam powiem, że ciekawi mnie, jak wygląda malowanie scian pistoletem , to co jesteście w stanie mi doradzić? Jak to wygląda, jeśli mowa o aspekcie związanym na przykład samego stosowania takiego elementu? Jestem też ciekawa, jakie rozwiązania są dla Was korzystne.