doradztwo dla firm - czy warto korzystać?
Chcesz zlecić komuś projekt? Poszukujesz opinii o konkretnym wykonawcy? Poszukaj rad wśród użytkowników.
- miroład66
doradztwo dla firm - czy warto korzystać?
Witajcie forumowicze. Od pewnego czasu zastanawiam się, czy warto skorzystać z usług konsultingowych i czy rzeczywiście mogą one pomóc mi w rozwoju mojego biznesu. Słyszałem wiele pozytywnych opinii na temat takich usług, ale chciałbym poznać również Wasze doświadczenia. Czy rzeczywiście mogę liczyć na jakieś pozytywne efekty? Czy warto zainwestować w takie wsparcie? Jestem otwarty na Wasze sugestie i rady. Pozdrawiam
Re: doradztwo dla firm - czy warto korzystać?
Post autor: lokatorkaa88 »
Jakie digital signage oprogramowanie możecie mi wskazać do placówki gastronomicznej z ponad 10-letnim stażem? Powiedziałam sobie sama, że czas to wszystko odpowiednio rozwiązać, że czas po prostu mniej kosztów sprawiać sobie. Może to będzie dobrym pomysłem?
Post autor: irkaa »
Według mnie tak, bo człowiek zawsze wie coś więcej - jakie podejmować kroki itd. Natomiast warto też iść z duchem technologii i przykładowo warto postawić na system erp kraków od Initius, który usprawni wasz biznes pod wieloma względami. Dzięki niemu będziecie mogli zarządzać pracą pracowników, zwiększyć kontrolę nad wydatkami, rozwojem.
Post autor: maca88 »
Ja się podłączę, bo jak chodzi o systemy planowania produkcji - t
możecie w tym kierunku zwrócić się do firmy Gardens Software. Tam znajdziecie coś innowacyjnego, co pomoże wam łatwiej i sprawniej prowadzić cały wasz biznes.
możecie w tym kierunku zwrócić się do firmy Gardens Software. Tam znajdziecie coś innowacyjnego, co pomoże wam łatwiej i sprawniej prowadzić cały wasz biznes.
Post autor: dawnaa »
Przede wszystkim firma musi być też dobrze wyposażona - wiecie o co chodzi? Bo potem działa ona jeszcze bardziej niezawodnie itd. Ja powiem wam, że szukałam teraz czegoś praktycznego do magazynu i tutaj https://inter-technik.pl/pl/c/Regaly-magazynowe/22 zainteresowały mnie reguły. Co o nich mi powiecie?
Post autor: pinka »
Czy wiecie, że można po prostu znaleźć w sieci nawet maszyny do firmy? Przykładem może być między innymisortownik optyczny do zbóż , bo one są często wykorzystywane przy paszach. Najwięcej jednak problemów sprawia nam to, żebyśmy my zdecydowali się na konkrety. Dlatego bardzo Was proszę o pomysły i porady, czy warto tak kupować.
Post autor: aitanaa »
Jak chodzi o mnie, to zainteresował mnie system do zarządzania magazynem Avocado i tak sobie myślę nad tym, aby go usprawnić. Ponoć usprawnia on cały proces zarządzania całym magazynem - od przyjmowania towaru, po jego wysyłkę itd.
Post autor: ninaa »
A czy ktoś z was może kojarzy firmę Landmark Global? Tak pytam, ponieważ interesuje mnie inflacja a zmiany w prawie, jakie ostatnio nastąpiły? Zastanawiam się nad tym - w jaki sposób walczy z dewaluacją pieniądza? Co robić, aby nie wypaść z rynku?
Post autor: dżess »
Na stronie https://mtagroup.no/pl/2023/09/22/ekstr ... a-podatki/ też znajdzie sporo informacji na temat prowadzenia firm, pracy w Norwegii itd. Dowiecie się tam przykładowo - jak są podatkowane prace dorywcze? I nie tylko...