dom w zabudowie szeregowej - warto się zdecydować?

Rozmowy na wrażliwe tematy. Potrzebujesz wsparcia? Masz problem, którego nie potrafisz rozwiązać? Postaramy się pomóc, bo w kupie siła :)
Awatar użytkownika
sabina

dom w zabudowie szeregowej - warto się zdecydować?

Post autor: sabina »

Hej wam, cieszę się że mogę być tutaj z Wami. Szukam rozwiązania dla mojego problemu związanego z wyborem domu w zabudowie szeregowej. Zastanawiam się, czy warto się na to zdecydować? Czy ktoś z Was zna może domy szeregowe Wysoka? Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat. Z jednej strony przeraża mnie myśl o bliskim sąsiedztwie, ale z drugiej strony widzę wiele zalet takiego rozwiązania. Na pewno jest to wygodne i oszczędne. A może ktoś z Was ma już doświadczenie w tym temacie? Podzielcie się swoimi wrażeniami! 😊
xmeee

Re: dom w zabudowie szeregowej - warto się zdecydować?

Post autor: xmeee »

Zastanawiam się nad domkiem modułowym do całorocznego użytku i bardzo przypadł mi do gustu projekt MG3 v9 od Dream Mobil House. Film z prezentacją znajdziecie tutaj: youtube.com/watch?v=BbetJsl6h1A&list=PLN_hTAY-aq3AH_qGGETDjlpxpNZLx863Q&index=1&pp=iAQB. Czy ktoś z forumowiczów brał udział w konfiguracji tego modelu lub odwiedził ich wystawę? Jak Wam się wydaje – wnętrza są naprawdę tak funkcjonalne, a montaż tak szybki, jak sugeruje film?
ODPOWIEDZ