naprawa samochodu - jaki serwis?
Rozmowy o sporcie i samochodach. Zapraszamy do dyskusji nie tylko panów, ale i panie.
- przemysł1978
naprawa samochodu - jaki serwis?
Post autor: przemysł1978 »
Witam serdecznie, szukam pomocy w wyborze serwisu do naprawy mojego samochodu. Ostatnio miałem niestety pecha i musiałem skorzystać z usług warsztatu, ale niestety nie byłam zadowolony z efektów. Teraz zastanawiam się, gdzie oddać mój samochód, żeby mieć pewność, że zostanie on naprawiony profesjonalnie i w przystępnej cenie. Szukając w internecie, natknąłem się na stronę https://maran.pl/ i muszę przyznać, że bardzo mnie zainteresowała. Macie jakieś doświadczenia z tym serwisem? Chętnie poznam Wasze opinie. Dzięki!
Re: naprawa samochodu - jaki serwis?
Post autor: sosnowa »
Czy macie instalacja gazowa w aucie ? Jeśli tak, to jakie to niesie ze sobą oszczędności? Interesuje mnie nawet miesięczne przeliczenie, bo już o rocznym nie wspomnę. Wiem, że też mając gaz, będę więcej jeździć, ale czy finalnie wychodzi Wam to po prostu lepiej?
Re: naprawa samochodu - jaki serwis?
Post autor: Gość »
Ja swoja auto niedawno miałem naprawiane w warsztacie i mi tam mechanik powiedział żebym ubezpiecznie samochodu OC lepsze sobie wykupił. Właśnie szukam ofert.