W kwestii BHP i PPOŻ mogę wam jedynie powiedzieć od strony osoby wyposażającej zakład pracy. Co prawda od niedawna mam rzeczywistą placówkę, jednak wydaje mi się, że to, co posiadam, jak najbardziej pasuje do mojego rodzaju działalności. Gaśnica to podstawa dla każdej firmy, ale my również postawiliśmy na koc gasniczy . Dzięki niemu można od razu przykryć sporą część palącą się i w ten sposób łatwiej zagasić pożar. Już raz musieliśmy z niego skorzystać. Na szczęście zadziałał, jak trzeba.
nokia lumia oprogramowanie pc
PPOŻ w firmie
Szukasz miejsca, w którym mógłbyś wyrazić swoje zdanie na temat danej firmy? Wejdź tutaj i dodaj swój wpis. Śmiało!
-
lenny
Re: PPOŻ w firmie
Post autor: lenny »
Usługi BHP są niezbędne dla ochrony dobrego samopoczucia pracowników i klientów. Współpraca z ekspertem ds. zdrowia i bezpieczeństwa może zapewnić, że firmy są zgodne z przepisami i na bieżąco z najlepszymi praktykami. instrukcja bezpieczeństwa pożarowego jest ważną częścią usług BHP, ponieważ zapewnia pracownikom i klientom umiejętności zapobiegania pożarom i reagowania na nie.
-
Hilarius
Post autor: Hilarius »
Nowoczesne szkolenia BHP oferują pracodawcom wybór między tradycyjnymi kursami stacjonarnymi a e-learningiem, który zyskuje na popularności dzięki swojej wygodzie. Szkolenia online są szczególnie korzystne dla pracowników, którzy mają trudności z uczestnictwem w stacjonarnych kursach ze względu na obowiązki zawodowe. Tradycyjne szkolenia natomiast nadal są cenione za możliwość bezpośredniego przekazu i interakcji z prowadzącym. W artykule na stronie https://waszemedia.pl/nowoczesne-metody ... co-wybrac/ przedstawiono zalety i wady obu podejść, co może pomóc w dokonaniu najlepszego wyboru.
-
słodziaczek
Post autor: słodziaczek »
Moja znajoma ciągle coś mówi o tym, że jako trener, albo kierownik czuła się naprawdę dobrze. Dlatego zdecydowałam, że może jej pomogę i poszukam miejsca, gdzie zdobędzie odpowiedni papierek. I jak już mówimy o tym, to jestem zdecydowana na coś takiego jak akademia menedżera . Możecie o niej coś powiedzieć?