Jeśli jesteście na etapie szukania agencji nieruchomości, to z całego serca polecam agencję Kenig. Miałam przyjemność korzystać z ich usług przy sprzedaży mieszkania i naprawdę nie mogłabym trafić lepiej.
Kenig (agenci nieruchomości bielsko-biała) to pełen profesjonalizm i zaangażowanie od samego początku. Pomogli mi przygotować ofertę, która wyróżniała się na rynku, a do tego zadbali o świetne zdjęcia i całą promocję. Byłam w stałym kontakcie z agentem, który zawsze cierpliwie odpowiadał na moje pytania i informował o kolejnych krokach.
Polecam agencję nieruchomości Kenig – najlepszy wybór na rynku
Szukasz miejsca, w którym mógłbyś wyrazić swoje zdanie na temat danej firmy? Wejdź tutaj i dodaj swój wpis. Śmiało!
-
Pola
-
hanna4
Re: Polecam agencję nieruchomości Kenig – najlepszy wybór na rynku
Post autor: hanna4 »
Mam do sprzedaży nieruchomość i jestem ciekawa, czy możecie powiedzieć mi, jak wygląda ogólnie rozwiązanie w tym kontekście. Mam na niej jakieś zajęcie i mam to do spłaty. Chciałabym ją sprzedać z długiem. Pytanie, czy radca prawny nieruchomości Warszawa powinien mi pomagać?
-
kavinna20
Re: Polecam agencję nieruchomości Kenig – najlepszy wybór na rynku
Post autor: kavinna20 »
Najwięcej problemów tak naprawdę mam z mieszkaniem, bo mimo że mam pieniądze na zakup. to jednak nie wiem co wybrać. No i tutaj sprawnie potrzebuję porady. Jak wpisuję w sieci słowa apartamenty mrągowo sprzedaż , to mam lokum od firmy Pratum na 1 miejscu w moim regionie. Czy oni naprawdę są tacy dobrzy?