Wózek dla aktywnych - SPIN od EURO-Cart

W tym miejscu prowadzimy rozmowy na tematy nie pozostające w związku z głównymi kategoriami.
Marina76

Wózek dla aktywnych - SPIN od EURO-Cart

Post autor: Marina76 »

Czy myślicie, że wózek Euro-Cart Spin od Euro-Cartu nadaje się dla osób aktywnych, które lubią częste podróże? Szukam czegoś lekkiego i zgrabnego, co jednocześnie będzie wygodne i bezpieczne dla malucha.
Mariolka32

Re: Wózek dla aktywnych - SPIN od EURO-Cart

Post autor: Mariolka32 »

Uważam, że ten wózek jest bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się ze względu na swoje niewielkie wymiary i niską wagę. Pod tym względem mocno przypomina uwielbiane parasolki, ale przy tym jest dużo wygodniejsza, bezpieczniejsza i stabilniejsza.
Marina76

Właśnie na czymś takim mi zależało - coś na szybką przebieżkę po mieście, ale też co będę mogła zabrać w podróż. Jednocześne ważne, aby było bezpieczne, nie jak te parasolki :D
Mariolka32

Post autor: Mariolka32 »

No właśnie z tymi parasolkami jest tak, że dla rodziców super sprawa, a dzieci się męczą. Wiadomo że w prowadzeniu też są średnie, a tutaj złego słowa powiedzieć nie można. Nie ma się co zastanawiać.
Marina76

Bardzo dziękuję za te odpowiedzi, bo w ten sposób rozwiałaś wszystkie moje wątpliwości. Teraz tylko muszę zastanowić się nad tym jaki konkretnie kolor wybrać. Pozdrawiam :)
Zosia82

Post autor: Zosia82 »

Na pewno będzie wózkiem dobrym dla aktywnych rodziców. Polecam go z czystym sumieniem - jest lekki, składa się w maleńką kosteczkę no i zajmuje to dosłownie sekundy. Wyposażony jest w pokrowiec, który ochroni go przed zniszczeniem podczas transportu.
ODPOWIEDZ