Ktoś z was podróżował kamperem? Możecie mi co nieco o swoich przygodach opowiedzieć? Byłoby świetnie, bo sama powoli nastawiam się na swoją wyprawę. To będzie podróż kamperem do Chorwacji po raz pierwszy w życiu, więc lekki stres jest, ale wiem że wspomnienia będą super. Fajnie by było gdybyście podzielili się ze mną jakimiś radami czego unikać, na co uważać i tak dalej. Będę przynajmniej mądrzejsza w podróży
Pomyślę kiedyś o takich wakacjach ale tym razem myślę o zwiedzaniu ale korzystając z samochodu. Wybieram się na wybrzeże i czytałam tu https://www.inyourpocket.com/gdansk/com ... sk_169130v o znanej mi wypożyczalni samochodowej z której usług chcę skorzystać. Wiadomo że najwygodniej podróżuje się samochodem, bo jesteś niezależna od innych.
Niezależnie od tego, jaki wariant wakacji wybierzecie, grunt to dobre przygotowanie. Jeżeli poszukujecie przykładowo torby weekendowe, to w tym kierunku możecie sobie sprawdzić propozycje zagatto.pl. Tam na pewno coś dla siebie dobrego znajdziecie.
Cześć! Planuję wakacje w kamperze i zastanawiam się, jakie ubezpieczenie będzie najlepsze na taką podróż. Czy ktoś z Was może polecić firmy ubezpieczeniowe w Kętach https://ubezpieczeniabielany.com/ubezpieczenia/kety/ , które oferują polisy obejmujące kampery? Na co zwrócić uwagę przy wyborze ubezpieczenia, aby dobrze zabezpieczało pojazd i podróż? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie!
Brzmi ciekawie.... Zresztą jest wiele sposobów na podróżowanie, jak i miejsc które warto zobaczyć....
Mnie zainteresowała brazylia i chyba na przyszły rok tam się wybiorę. Całkiem ciekawe w tym kierunku propozycje znalazłam na stronie Kribati Club , także super...
A czy ktoś z was może kojarzy hotel spa szczawnica SPA Budowlani? Tak pytam, ponieważ chcę wybrać się w Pieniny i tak zastanawiam się nad tym - czy się ulokować właśnie u nich??? Co mi możecie doradzić? Czy faktycznie można znaleźć u nich nawet pokoje z panoramiczny widokiem? Czy to prawda, że to nie tylko hotel, a nawet sanatorium?
Jakiś czas temu byłem na wycieczce w Poznaniu, szukałem dobrego hotelu, aby zatrzymać się na noc i natrafiłem na ofertę Hotel Poznań Włoski - Pracownia Odontologii Poznań . Według mnie hotel posiada świetną lokalizację oraz oferuje wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.