Wakacje w kamperze
Opowiedz nam, jak spędzasz swój czas wolny. Może szukasz rozrywki i chcesz się poradzić innych użytkowników? Daj znać!
- honorata_72
Wakacje w kamperze
Post autor: honorata_72 »
Ktoś z was podróżował kamperem? Możecie mi co nieco o swoich przygodach opowiedzieć? Byłoby świetnie, bo sama powoli nastawiam się na swoją wyprawę. To będzie podróż kamperem do Chorwacji po raz pierwszy w życiu, więc lekki stres jest, ale wiem że wspomnienia będą super. Fajnie by było gdybyście podzielili się ze mną jakimiś radami czego unikać, na co uważać i tak dalej. Będę przynajmniej mądrzejsza w podróży 

Re: Wakacje w kamperze
Post autor: acafcafca »
ciekawa opcja, nie powiem ale nie wiem czy ja bym się na to odważyła, nie bardzo umiem prowadzic takie duże samachody

Post autor: jankowska »
Pomyślę kiedyś o takich wakacjach ale tym razem myślę o zwiedzaniu ale korzystając z samochodu. Wybieram się na wybrzeże i czytałam tu https://www.inyourpocket.com/gdansk/com ... sk_169130v o znanej mi wypożyczalni samochodowej z której usług chcę skorzystać. Wiadomo że najwygodniej podróżuje się samochodem, bo jesteś niezależna od innych.
Post autor: nicollaa »
Niezależnie od tego, jaki wariant wakacji wybierzecie, grunt to dobre przygotowanie. Jeżeli poszukujecie przykładowo torby weekendowe, to w tym kierunku możecie sobie sprawdzić propozycje zagatto.pl. Tam na pewno coś dla siebie dobrego znajdziecie.
Post autor: Adam1 »
Cześć! Planuję wakacje w kamperze i zastanawiam się, jakie ubezpieczenie będzie najlepsze na taką podróż. Czy ktoś z Was może polecić firmy ubezpieczeniowe w Kętach https://ubezpieczeniabielany.com/ubezpieczenia/kety/ , które oferują polisy obejmujące kampery? Na co zwrócić uwagę przy wyborze ubezpieczenia, aby dobrze zabezpieczało pojazd i podróż? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie!
Post autor: jagnaa »
Brzmi ciekawie.... Zresztą jest wiele sposobów na podróżowanie, jak i miejsc które warto zobaczyć....
Mnie zainteresowała brazylia i chyba na przyszły rok tam się wybiorę. Całkiem ciekawe w tym kierunku propozycje znalazłam na stronie Kribati Club , także super...
Mnie zainteresowała brazylia i chyba na przyszły rok tam się wybiorę. Całkiem ciekawe w tym kierunku propozycje znalazłam na stronie Kribati Club , także super...
Post autor: lexaa »
A czy ktoś z was może kojarzy hotel spa szczawnica SPA Budowlani? Tak pytam, ponieważ chcę wybrać się w Pieniny i tak zastanawiam się nad tym - czy się ulokować właśnie u nich??? Co mi możecie doradzić? Czy faktycznie można znaleźć u nich nawet pokoje z panoramiczny widokiem? Czy to prawda, że to nie tylko hotel, a nawet sanatorium?
Post autor: sabanek5 »
Jakiś czas temu byłem na wycieczce w Poznaniu, szukałem dobrego hotelu, aby zatrzymać się na noc i natrafiłem na ofertę Hotel Poznań Włoski - Pracownia Odontologii Poznań . Według mnie hotel posiada świetną lokalizację oraz oferuje wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.