Fotografia moja pasja
Opowiedz nam, jak spędzasz swój czas wolny. Może szukasz rozrywki i chcesz się poradzić innych użytkowników? Daj znać!
Fotografia moja pasja
Post autor: Fizia »
Co uwielbiacie robić w wolnym czasie? Macie jakieś hobby, albo coś w czym jesteście najlepsi? Ja mam tak z fotografią. Interesuje mnie to, a większość mówi nawet, że jestem w tym nie zła. Najbardziej wychodzi mi fotografia ślubna. Lubię patrzeć jak dwojga szczęśliwych ludzi pokazuje sobie swoją miłość, a ja mogę uwiecznić to na pięknych zdjęciach. Nie wspomnę jak miło robić fotki bawiącym się gościom.
Re: Fotografia moja pasja
Post autor: redallert »
Ja to mam sporo do powiedzenia, jeśli chodzi o zajmowanie się sobą, ale jeśli nie wiecie, co zrobić, to mam dla Was propozycję w postaci takiego https://marcelkorkus.com/ rozwiązania. Moim zdaniem nie ma to jak odpowiednie opcje związane z nurkowaniem. Jestem pewna, że wiele osób ma podobnie. Co wy na to? Zgodzicie się, że warto spróbować ?
Re: Fotografia moja pasja
Post autor: majaa »
Nie mogę powiedzieć, że nie jestem zwolenniczką pokazywania światu naszego talentu, ale prawda jest taka, że nie zawsze znajdziemy miejsce, gdzie to można zrobić. Stąd zastanawiam się, czy browar mieszczański wrocław jest dobrze wyposażoną salą akustyczną. Jak to oceniacie, jak w ogóle podchodzicie do takich spraw? Jestem na to otwarta.