Jesteśmy zespołem, który od dłuższego czasu pracuje razem, ale chcemy wzmocnić nasze relacje i zacieśnić więzi. Dlatego też zależy nam na znalezieniu miejsca, które pozwoli nam na wspólną zabawę, ale także na integrację i rozmowy poza miejscem pracy. Czy macie może jakieś interesujące propozycje? Dziękuję z góry za wszelką pomoc i do zobaczenia na forum!
impreza integracyjna - najlepsze miejsca
W tym miejscu prowadzimy rozmowy na tematy nie pozostające w związku z głównymi kategoriami.
- ludomil
impreza integracyjna - najlepsze miejsca
Witajcie forumowicze, szukam pomocy w znalezieniu najlepszego miejsca na imprezę integracyjną pod Warszawą. Wiem, że wiele z Was ma już doświadczenie w organizacji takich wydarzeń, dlatego chętnie wysłucham Waszych rad i sugestii.
Jesteśmy zespołem, który od dłuższego czasu pracuje razem, ale chcemy wzmocnić nasze relacje i zacieśnić więzi. Dlatego też zależy nam na znalezieniu miejsca, które pozwoli nam na wspólną zabawę, ale także na integrację i rozmowy poza miejscem pracy. Czy macie może jakieś interesujące propozycje? Dziękuję z góry za wszelką pomoc i do zobaczenia na forum!